Det koster 300 kroner å forandre et menneskes liv. Gi et bidrag eller kjøp et gaveprodukt!
Gaver til alle anledninger!

Aisha får et nytt liv

Vi møtte 18 år gamle Aisha hjemme i landsbyen Ghorahi i Nepal. Aisha hadde i løpet av de to siste årene blitt blind på begge øynene og kunne ikke lenger følge undervisningen på skolen.

Se Aishas historie

Blinde kan få synet tilbake - dette er iCare

Visste du at 80% av alle som er blinde i verden ikke behøver å være det? I fattige land mister mange synet i ung alder på grunn av grå stær.

Les mer om iCare

Slik kan du engasjere deg

Ønsker du eller din bedrift å vise samfunnsengasjement? Du kan samle inn penger til klasseturen, kjøpe gaver til mor eller gjerne engasjere deg på andre måter

Se hvordan andre har valgt å engasjere seg

Nina Skarras iCare-skjerf

Dennis Storhøi støtter iCare! Dennis er her avbildet med klassisk, koksgråfarget iCare-skjerf. Kjøp, og gi din mann iCare-skjerfet som Dennis Storhøi trives best med, eller hva med en frisk rosa farge – du bestemmer! Her finner du alle skjerfene.

Varme kashmirsjal

Nina Skarra har designet for iCare. Sjalene er som skjerfene håndvevet i Nepal av aller beste kashmir-ull. Her finner du de store og lekre sjalene

Flere gavetips

iCare-produktene er produsert i de landene hvor vi har prosjekter. Du kan bidra ved å kjøpe dine gaver hos oss. Vi samarbeider med norske kunstnere og designere og tilbyr kunst, lommebøker, lekre pyntegjenstander og mye mer. Eller hva med en spennede krydderblanding, utviklet av Ole Martin Alfsen?

Oftebro for iCare

Bli med på iCare!

Ta kontakt, og vi snakker gjerne med dere om hvordan dere kan gi mennesker synet tilbake!