Generell støtte

Om du velger å bidra til generell støtte er det opp til oss å bruke pengene dine der vi synes det trengs mest. Under kan du se noen formål som pengene dine kan gå til.

Ønsker du å gi generell støtte til Norges Blindeforbund?

Din støtte går til:

  • Rehabilitering: De som mister synet, og har kontakt med Blindeforbundet, får besøk av en rehabiliteringskontakt. Vi er alene i Norge om å tilby rehabilitering- og mestringskurs til eldre som mister synet.
  • Tre syn- og mestringssentre: Senterne ligger i Hurdal i Akershus, Evenes i Nordland og Solvik i Hordaland. Her holdes alle rehabiliteringskurs, seminarer og leire for synshemmede.   
  • Hønen Gård bo- og mestringssenter: Dette er det eneste stedet i Norge hvor blinde og svaksynte med bistandsbehov kan bo og arbeide.
  • Øyeforskning: Vi gir penger til banebrytende forskning som har gode resultater på internasjonalt nivå.

 

Hvis du allerede har en avtale og ønsker å endre den, kan du lese mer om dette her.

Fordeler ved å bli fast giver i Norges Blindeforbund

Som fast giver støtter du Norges Blindeforbund med et regelmesssig beløp. En fast giver vil motta jevnlig informasjon om formålet som støttes. Dersom du støtter med minimum 900 kroner i året vil du motta en gratis synsforsikring som gjelder ved tap av synet i en ulykke.

Du kan stole på oss

Vårt innsamlingsarbeid følger strenge etiske regler og retningslinjer og vi garanterer deg at vår innsamlingspraksis følger norske lover.
Les mer om din trygghet og våre etiske regler her. 

Du kan få skattefradrag når du gir din støtte til Norges Blindeforbund.