Verdens synsdag 2019

Torsdag 10. oktober er det Verdens synsdag. Dagen markeres på Oslo Universitetssykehus Ullevål - Øyeavdelingen og på Litteraturhuset i Oslo.


Velkommen til Verdens synsdag

Temaet for arrangementet i Litteraturhuset befolkningens kunnskap om øyehelse generelt og tar utgangspunkt i en befolkningsundersøkelse gjennomført av Opinion på vegne av Norges Blindeforbund.   

I år som tidligere år, markeres dagen i Oslo på to steder. Vi starter på Oslo Universitetssykehus Ullevål - Øyeavdelingen med fagseminar fra klokken 09:00 til klokken 11:00.

Fra klokken 14:00 blir foredrag og panelsamtale på Litteraturhuset i Oslo sentrum, det varer til klokken 15:50. (Dette arrangementet kan du også følge direkte på Radio Z)

Detaljerte program og oversikt over foredragsholdere/ deltagere finner du nedenfor. 

Arrangementene er gratis og det er ingen billettbestilling. For arrangementet i Litteraturhuset er det opprettet et arrangement på Facebook. Du må gjerne markere om du kommer i arrangementet. 

Program for Verdens synsdag, Øyeavdelingen, kl 09.00 til 11.00

Her finner du Oslo Universitetssykehus Ullevål - Øyeavdelingen. Seminaret varer fra klokken 09:00 til klokken 11:00. 

Program - Oslo Universitetssykehus

Bilde av Litteraturhusets fasade

Program for Verdens synsdag, Litteraturhuset, kl 14.00 til 16.00

Her finner du programmet for arrangementet på Litteraturhuset i Oslo. Arrangementet varer fra 14:00 til cirka 15:50.

Program - Litteraturhuset

Arrangement også i Telemark

Fylkeslaget vårt i Telemark har også et arrangement i anledning Verdens synsdag. Dette i samarbeid med Betanien hospital i Skien. Mer informasjon finner du her.