Aktivitetssenter i Stavanger

Hver tirsdag fra kl 10:00-14:00, møtes flere synshemmede på Bekkefaret Bydelshus i Hjalmar Johansens gate 4, 4019 Stavanger. Her er det mulighet for både sosial hygge og til å drive med forskjellige hobbyaktiviteter. I tillegg har vi kafé hvor vi serverer kaffe og noe å spise. Du betaler 25 kroner pr gang. Kaffe og mat er inkludert i prisen.

Flesteparten av våre medlemmer har fått synsproblemer i voksen alder. Før synsproblemene drev man med mange forskjellige typer hobbyaktiviteter. Mange tror at det blir vanskelig å fortsette med dette når synet svekkes. Men det er feil. På aktivitetssenteret monteres det bl.a. byggesett, det pusses, strikkes, hekles og toves. For å sikre kyndig veiledning, har vi ansatt en aktivitør, Marit. Hun hjelper til når det trengs og "kvalitetssikrer" de ferdige produktene.

Sosial hygge

For mange er aktivitetssenteret en arena for sosial hygge. Det er godt å komme et sted der det er "lov" å være synshemmet. Man slipper å forklare hvordan det er å se dårlig. Her vet alle det. Aktivitetssenteret er en møteplass hvor du kan slå av en prat, treffe gamle venner og knytte nye vennskap. På aktivitetssenteret er det rom for alle!

Kontakt

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Norges Blindeforbund Rogaland på telefon 51 53 36 85