Høstmøte

Dato: Fra 22.10 kl. 00:00 til 24.10 kl. 00:00
Fylke: Trøndelag Hvem er tilbudet for: Ledsagere, Medlemmer
Sted: Bergstaden Hotell, Røros
Pris: 700
Påmeldingsfrist: 20. september
Kontakt/påmelding:
Kontoret: 73800150
e-post trondelag@blindeforbundet.no

Invitasjon til høstmøte på Røros

Endelig er høsten over oss igjen! Det betyr at vi nærmer oss en av fylkeslagets viktigste aktiviteter – nemlig HØSTMØTET!
Årets høstmøte arrangeres på Røros fredag 22. – søndag 24. oktober. Denne gangen på Bergstadens Hotell.

Høstmøtet er det ene av de to vedtektsfestede organisasjons-møtene alle fylkeslag er pålagt å ha (det andre er årsmøtet). Høstmøtet skal bl.a. behandle foreløpig budsjett for det kommende året.
Nesten like viktig som de faste «seriøse» postene legge vi også stor vekt på at vi skal ha det sosialt på høstmøtet. Det blir også rikelig med tid til å se seg om i Bergstaden, vi inviterer også til en omvisning og orgelkonsert i Bergstadens Ziir.

Egenandelen du må betale for årets høstmøte er kun kr 700,-. Dette dekker overnattinger i enkelt-/dobbeltrom og alle måltider på hotellet, aktiviteter og transport. Du må gjerne ta med deg ledsager. Denne går gratis.

Vi tror dette kan bli en veldig hyggelig helg, så meld deg på snarest til e-post trondelag@blindeforbundet.no eller på tlf til 73 80 01 50. siste frist for påmelding er 20. september. Påmeldingen er bindende.
20. september er også fristen for å melde inn saker du ønsker behandlet på høstmøtet.
Nærmere program og saksdokumenter vil bli utsendt til alle påmeldte senere.

Vi ønsker å gjøre våre arrangement så behagelig som mulig for alle. Derfor er det viktig at du ved påmelding sier ifra om du har med førerhund, rullestol, allergier eller annet vi må legge til rette for.
Dersom du trenger spesiell tilrettelegging utover vanlig ledsaging må du ha med deg egen ledsager.