Mandal og omegn lokallag

Lokallaget har medlemsmøte andre torsdagen i måneden, i tillegg arrangeres det ulike sosiale sammenkomster. Første medlemsmøte blir torsdag 13. februar kl.18:00 Sted: Kjøbmandsgaarden Hotel.

Vårprogram 2020 MANDAL OG OMEGN LOKALLAG AV NORGES BLINDEFORBUND

Kontaktperson Mandal lokallag: Leder Helge Pedersen, mob. 905 60 050, e-post: helgepedersen@vabb.no Adresse: Halseveien 27, 4514 Mandal. Org.nr. 995555581. Bankkonto: 3205.24.22301. Vipps: #546936 Mandal lokallag av Blindeforbundet.

Medlemskontingent er kr. 400,- for alle (blinde, svaksynte og støttemedlemmer).
Medlemmer i Norges Blindeforbund er automatisk medlemmer i lokallaget.
Send informasjon til leder på mob.nr/e-postadresse for å motta direkteinfo fra lokallaget.
Informasjon om Mandal lokallagets aktiviteter på nett: https://www.blindeforbundet.no/fylkeslag/vest-agder/mandal-og-omegn-lokallag Facebook,
for aktiviteter i hele fylket: Norges Blindeforbund Vest-Agder

På vårens program er alle interesserte; medlemmer, ledsagere og ikkemedlemmer er velkomne.

Årsmøte blir torsdag 13. mars kl. 18:00. Meny planlegges senere. Sted: Kjøpmandsgaarden Hotel

Bowling planlegges 9. mai. Dette er som tidligere et samarbeid mellom lokallagene i Vest-Agder

Sommerfest/avslutning blir også et samarbeid mellom lokallagene i Vest-Agder