Hopp til innhold
Gå til forsiden. Logo, Norges Blindeforbund

Varslingskanal

Her kan du varsle om kritikkverdige forhold til noen som kan gjøre noe med det. Løsningene kan benyttes om du er ansatt, innleid, medlem eller om du på andre måter har en tilknytning til Norges Blindeforbund.

Det er flere måter å varsle, men er varslingen din av en slik karakter at du ikke finner at det kan meldes fra via kanalene nedenfor, kan du benytte deg av vår eksterne samarbeidspartner Ernst&Young. 

Du kan varsle via Ernst & Young sin varslingsportal her.

Denne portalen kan benyttes av både ansatte, innleide og medlemmer.

Telefonnummeret er  24 00 20 14 (mandag til fredag mellom klokken 08.00-16.00). Du kan være anonym om du ønsker det.  

Du kan også sende varselet ditt i posten til denne adressen:

Ernst&Young AS
Att: FIDS, Oslo Atrium
Postboks 1156 Sentrum
NO-0107 OSLO

Ønsker du å varsle internt?

Er du medlem og ønsker å varsle internt, gjør du dette til en du har tillit til på lavest mulig nivå, som f.eks. leder for arrangement, leder av lokallag eller leder av fylkeslag. Du kan lese mer om varslingskanaler i "Varslingsplakaten for medlemmer".

Er du ansatt eller innleid kan du kontakte din nærmeste leder eller overordnede. I "Varslingsplakaten for ansatte" kan du lese mer om varslingskanalene.  

Lovverk og varslingsrutiner

Du kan lese mer om varsling, varslingsrutiner og lovverket om du laster ned "Varslingsveileder for Norges Blindeforbund" (word-dokument).

Les også:

Her kan du laste ned dokumentene Retningslinjer mot uønsket seksuell oppmerksomhet og Etiske retningslinjer i Norges Blindeforbund. Begge filene er i word-format.

Sist oppdatert: 24. juni 2022