Våre ververe

Våre ververe jobber over hele Norge, hele året rundt. Akkurat nå går det mennesker fra dør til dør i Østfold for å identifisere nye synshemmede - og å samle inn penger til synshemmede som trenger vår hjelp.

Måten vi jobber på er å snakke med folk ved å banke på dører. Dette er den beste måten å avdekke om det finnes synshemmede som sitter hjemme og ikke får hjelp av oss. Dersom personen vi snakker med ikke har en synshemning, spør vi om han eller hun vil støtte vårt arbeid ved å bli fast giver. 

Hva betyr fast giver?

  • Å være fast giver er å gi en gave på et fast beløp hver måned. Dette gjøres ved at man oppretter en autogiro med banken sin, og beløpet blir trukket automatisk. 
  • Å være fast giver er den mest pålitelige kilden til inntekt for Norges Blindeforbund.
  • Ved å ha faste givere blir det mulig for Norges Blindeforbund å lage planer og å opprettholde tilbudet og hjelpen til synshemmede.

Hvordan kjenner du igjen våre innsamlere?

Norges Blindeforbunds ververe har på seg sorte jakker med logoen til Norges Blindeforbund. De har et identitetskort rundt halsen, der bilde, navn og vervenummer står på. De samler ikke inn penger i en bøsse, men spør i stedet om en månedlig, fast avtale.

Hvor er vi akkurat nå?

Norges Blindeforbunds ververe går fra dør til dør i hele Norge. 

Akkurat nå er vi i Sarpsborg og Råde.